Gotovo je prvo kolo Eura: Jesu li Italija i Hrvatska ostavile najbolji dojam?

Objavljeno: 16.06.2016.

euro

Novinar Andrija Kačić Karlin prodiskutirao je sa Ćirom prvi krug utakmica s Eura. Andriji se učinilo da su Italija i Hrvatska ostavile najbolji dojam, no je li se trener svih trenera s njim složio?

Evo što je rekao:

“Što se tiče Italije, malo se varaš, ali neupitno je da je Hrvatska pokazala najveći nogometni autoritet, koji se očituje u kvaliteti pojedinaca. Oni su, osobito u drugom poluvremenu pokazali da nisu bez razloga favoriti za najveće eksperte nogometnog svijeta. Svi su rekli, nakon ove utakmice s Turskom da je Hrvatska skriveni favorit.

Jako sam žalostan da nismo došli na poziciju tradicionalnog favorita, nego su to još uvijek Španjolci, Talijani, Nijemci…ali Hrvatska pripada toj grupi već po činjenici da je stalno nazočna, po činjenici da je bila treća u svijetu, tako da je za mene deplasirano kad kažu da smo skriveni favoriti.

Ne, mi smo favoriti! I to bi trebalo komunicirati svim našim nogometašima, jer oni su najvažniji i najodlučniji hoće li to realizirati ili neće. Ta hipoteka je jedan galvanizator za svakog inteligentnog, a oni su svi inteligentni tu nema dvojbe, koja će ih motivirati do krajnjih atoma njihove energije i za očekivati je da već u petak potvrde ono što su nam pokazali protiv Turaka.”