Gdje su oni što pričaju da Ronaldo ne valja?

Objavljeno: 05.05.2017.

cristiano-ronaldo-football365

Kada njegova momčad osvoji trofej, svi su zaslužni osim njega. A kada ne osvoji, jedino je on očajan, a njegovi suigrači su odlični. Najbolji igrač – ne valja? Zamjeraju mu da je prepotentan, sebičan, bahat… Gluposti, obične gluposti.

 

 

 

 

 

Ronaldo ima puno pravo da se osjeća bitnim. Opet je ponovo pokazao klasu. Malo hvastanja mu neće škoditi, uostalom on je i oblježio polufinale Lige prvaka. Juventus je pokazao moirnoću i zrelost, poigrao se s Monacom, a Real se i poigrao i naigrao s Atleticom. Moram vam priznati, Ronaldo me još jednom opčinio. Puno ljudi priča protiv njjega…
Kada je davao golove iz jedanaesterca Ronaldo nije valjao. Kada je davao golove glavom, ni tada nije valjao, jer to može svatko. Kada je davao golčine s 30 metara, opet nije valjao, jer je trošio previše lopti. Kada njegova momčad osvoji trofej, svi su zaslužni osim njega. A kada ne osvoji, jedino je on očajan, a njegovi suigrači su odlični. Najbolji igrač – ne valja? Zamjeraju mu da je prepotentan, sebičan, bahat… Gluposti, obične gluposti. Real je u velikom stilu pobijedio gradskog rivala, čime je trasirao put prema još jednom naslovu europskog prvaka. A najzaslužniji za spektakl u Madridu je Ronaldo. Sumnjam da će ga Juventus moći zaustaviti!