Sedam faktora uspjeha

predavanje s boka

Svi mi imamo svoje iskristalizirano mišljenje kako doći do uspjeha, no ako ste mislili da vam je talent dovoljan, varate se.

U današnje vrijeme više nije dovoljno posjedovati samo talent, već je potrebno imati svih sedam faktora koje Ćiro Blažević u svojoj formuli evocira za uspjeh.

Ideja za model sedam faktora uspjeha nastala je kao rezultat bogatog iskustva trenera svih trenera s preko 55 godina nogometnog staža tijekom kojeg je zapamćen kao sjajan lider, veliki motivator i psiholog.

Formula je uistinu složena i izuzetno zahtjevna i ako izostane samo jedan faktor gotovo je sigurno da će svatko od nas kompromitirati svoju karijeru na putu afirmacije. Svi teže tome da naprave karijeru s afirmacijom, reputacijom, renomeom, ali rijetki su oni koji su shvatili da je to posao permanentnog potvrđivanja.

U ovom dijelu edukacije saznat ćete mnogo više o svih sedam faktora uspjeha, a Ćiro će vam pojasniti i svakog od njih pojedinačno u nekoliko vrlo korisnih lekcija.

 

7 faktora uspjeha – Cijeli film

Ćiro Blažević najavljuje svoje predavanje o 7 faktora uspjeha koji su neophodni za napredovanje  u svakom području djelovanja, ne samo u sportu. U samo nekoliko sekundi  s nekoliko misli Ćiro  razoruža svakog tko misli da uspjeh ne pripada baš njemu…

“Prvo se moraš afirmirati, to je početak, prvi korak”!

U svim poslovnim djelatnostima i u svakom profesionalnom radu Blaževićeva razmišljanja mogu biti sjajna metoda za neprikosnovenu učinkovitost na poslu i u vašoj karijeri.

Ukoliko kupite sve predavanja ostvarujete popust od 35% !

Kupi odmah – 48.00$

 

1.dio – Talent

1.dio - Talent

Ćiro predstavlja čemu talent može poslužiti, ali i kako ga izbrusiti.  Talent nije presudan, ako je već neophodan,  vidjeti ćete i zašto…

Kupi odmah – 19.00$

2.dio – Motiv i karakter

2.dio - Motiv i karakter

Ne zbunjujući se kad govori o motivu  i karakteru Blažević tvrdi da ovi  faktori uspjeha  jesu posebni, ali ne i presudan. Vidjeti ćete i zašto!

Kupi odmah – 19.00$

 

3.dio – Inteligencija i rad

3.dio - Inteligencija i rad

Svi mi mislimo da smo inteligentni i vrijedni, no  o kakvoj inteligenciji  mora biti riječ i kakvim se radom nadmašuje i ostale koji rade, o svemu tome govori Blažević, zaključujući priču  prema završetku.

Kupi odmah – 19.00$

4.dio – Ambijent i sreca

4.dio - Ambijent i sreca

Unatoč svih dosadašnjih faktora uspjeha, bez ovih završnih nema uspjeha o kakvom sanjate. No, oni dolaze tek kao plod prethodno  dobro i točno posloženih faktora.

Kupi odmah – 19.00$