Predstavljamo Školu motivacije Ćire Blaževića

treneri-hub860

Ćiro Blažević poznat je kao veliki motivator i sjajan lider o čemu najbolje govore uspjesi nogometnih timova koje je tijekom svoje bogate karijere vodio. Osim toga krase ga i autentične osobine – prirodnost i neposrednost.

Formula uspjeha trenera svih trenera, kako ga zovu, nastala je kao rezultat njegovog bogatog životnog i poslovnog iskustva, a danas to iskustvo i znanje prenosi na edukacijama.

Koliko je ta formula efikasna i neizbježna na putu do uspjeha, ne samo na nogometnim terenima već i u ostalim područjima života prepoznale su i mnoge tvrtke i institucije čijim je zaposlenicima održao predavanja, poput: Coca Cole, Ekonomskog fakulteta u Osijeku, Agile Adria Konferencije, Opela

Škola motivacije Ćire Blaževića

 Kako bi se uspješnost formule uspjeha približio što većem broju ljudi i pomogao im da postanu nezamjenjivi ‘igrači’ na svim životnim terenima, bitan dio ovog web odredišta je online edukacija.

‘Škola motivacije Ćire Blaževića’ dio je stranice namijenjen kako tvrtkama, tako i individualcima, odnosno svima koji žele marljivo ‘trenirati’ da dođu do uspjeha, bez obzira čime se u životu bave.

Kako se priključiti ‘treninzima’?

Da biste se priključili edukaciji i treniranju, trebate se registrirati. Kao registrirani član imat ćete pristup ekskluzivnom materijalu vezanom uz Školu motivacije.

Je li edukacija besplatna?

Nije. No, ono što ćete čuti i naučiti od legendarnog trenera, pomoglo je već drugima, pa zašto ne bi i vama? Osim toga, ekskluzivan sadržaj ćete kao registrirani korisnik dobivati i newsletterom na svoj mail.

Što ćete naučiti?

 Formula ‘7 faktora uspjeha’ jako je kompleksna, ali je primjenjiva na sva područja života, a u Školi motivacije naučit ćete kako se najbolje njome služiti.

Program edukacije zamišljen je tako da pomogne na putu svačijeg osobnog i poslovnog razvoja, da upozori na sve teškoće na koje se nailazi, da obogati preko vlastitih iskustava, da pokaže kako se iz jednog beznadežnog slučaja, kakav je bio i sam Ćiro Blažević, može doći do uspjeha, naravno uz korištenje svih sedam potrebnih faktora.

Bit će govora i o raznim drugim stvarima, općenitim temama i problemima s kojima se svi u životu susrećemo, moći ćete i sami predložiti temu, a uz Ćirin osebujan stil predavanja vam sasvim sigurno neće biti dosadno.

Pogledajte video s jednog od njegovih predavanja:

Kako se prijaviti u Školu motivacije?

Jednostavno je. Sve što trebate napraviti je prijaviti se vašom mail adresom putem obrasca koji se nalazi ispod ovog teksta, a Ćiro će vam na mail poslati obavijest o prvom coaching treningu.

Želimo vam koristan i ugodan boravak na ovim stranicama,

Ćiro Blažević Team