Ćiro – Vaš nogometni trener

YYD22595

Želite doživjeti Ćiru Blaževića kao trenera? Imate namjeru naučiti od njega temeljne postulate trenerske struke? Zanima Vas što Ćiro govori o pripremi utakmice, samoj utakmici, kako razvija pripremljenost u svojih igrača, na koji način motivira i momčad i sebe?

Zapravo, silno Vas zanima kako je Ćiro Blažević u izboru najboljih svjetskih trenera postao ‘trener svih trenera’.

Vjerujte, svi igrači koji su radili pod dirigentskom palicom Ćire Blaževića te trenutke pamte cijeli svoj život.

Stoga, dobro razmislite, ako ste trener početnik ili trener neke momčadi, bilo seniorske ili mlađih uzrasta, ili ako tek želite postati trener…Rješenje je tu nadohvat ruke.

U Zagrebu, u Školi nogometa Maksimir priređuje se Akademski program za trenere i sve one koji to žele postati, s posebnim naglaskom na rad s mladim nogometašima.

treneri škole nogometa maksimir, ćiro blažević

Ćiro s trenerima Škole nogometa Maksimir

Svi koji prođu ovu svojevrsnu Akademiju Ćire Blaževića – treneri, škole nogometa i nogometaši koji namjeravaju jednog dana biti treneri i razvijati nogometne škole – tijekom višednevnog učenja u teoretskom i praktičnom dijelu osvojit će neophodna znanja i steći neophodno iskustvo.

Nogometna igra je složen proces i u stvaranju iste, poput mnogih drugih sportova, mora se obratiti pozornost ne samo na loptu i prostor gdje se igra odvija, već i na psihologiju, nutricionizam, komunikologiju, sociologiju, da ne pričamo i o odnosu djece s rositeljima i obratno. Sve to će se na Akademiji temeljito proučavati i učiti!

Akademija je zamišljena na način da je istovremeno pohađaju skupine od 10 do 20 ljudi u dobroj sportskoj kondiciji s određenim nogometnim predznanjam. Predavanja će se održavati, prema potrebi, i na engleskom, kineskom i francuskom jeziku.

Za pristup Akademiji, molimo Vas pošaljite upit na mail: info@ciroblazevic.com

Ćiro Blažević team