Ćiro savjetovao buduće sportske menadžere: ‘Budite pravični i naoružani znanjem!’

Objavljeno: 24.06.2016.

_MG_8784

“Nikada ne radite moralne gluposti jer će vam ugroziti kredibilitet. Budite pravični i naoružani znanjem!” Tim je riječima Ćiro Blažević započeo predavanje budućim sportskim menadžerima Visoke škole Aspira.

Kroz predavanje ‘Formula uspjeha’, Ćiro se osvrnuo na sedam faktora koji trebaju postojati ako se želi ostvariti uspjeh. Predavanje je bilo isprepleteno s realnim situacijama iz Ćirinog života, pa su se u više navrata, studenti nasmijali do suza, ali i zasuzili.

Studentima je naglasio kako je spremnost za permanentno učenje uvjet egzistencije danas i da imaju privilegiju studirati u ustanovi kao što je Visoka škola Aspira. Naglasio je – nemojte si nikada praviti iluzije da ste sve već naučili, uvijek učite i učite jer samo znanje je mjerodavni faktor uspjeha. Učite kako bi bili što konkurentniji ia zaradili što više novaca jer i najzdraviji čovjek bez para je bolestan čovjek.

Osvrnuo se i na hrvatsku reprezentaciju, ali i na reakcije navijača koji napadaju HNS, a sve je popraćeno glasnim pljeskom studenata i nastavnika koji su Ćiru nakon predavanja jedva pustili da ode…

Pogledajte fotogaleriju!

 

Više o predavanju možete pročitati na stranicama Visoke škole Aspira