Sedam faktora uspjeha

Objavljeno: 03.06.2016.

predavanje s boka

Svi mi imamo svoje iskristalizirano mišljenje kako doći do uspjeha, no ako ste mislili da vam je talent dovoljan, varate se.

U današnje vrijeme više nije dovoljno posjedovati samo talent, već je potrebno imati svih sedam faktora koje Ćiro Blažević u svojoj formuli evocira za uspjeh.

Ideja za model sedam faktora uspjeha nastala je kao rezultat bogatog iskustva trenera svih trenera s preko 55 godina nogometnog staža tijekom kojeg je zapamćen kao sjajan lider, veliki motivator i psiholog.

Formula je uistinu složena i izuzetno zahtjevna i ako izostane samo jedan faktor gotovo je sigurno da će svatko od nas kompromitirati svoju karijeru na putu afirmacije. Svi teže tome da naprave karijeru s afirmacijom, reputacijom, renomeom, ali rijetki su oni koji su shvatili da je to posao permanentnog potvrđivanja – ne može se živjeti od rezultat koji smo jednom postigli, on se mora stalno potvrđivati i ne postoji nitko tko je do cilja došao uzlaznom putanjom.

U ovom dijelu edukacije saznat ćete mnogo više o svih sedam faktora uspjeha, a Ćiro će vam pojasniti i svakog od njih pojedinačno u nekoliko vrlo korisnih lekcija.

Za pristup ovoj edukaciji, trebate se prijaviti s vašom mail adresom putem obrasca koji se nalazi ispod ovog teksta, a Ćiro će vam na mail poslati obavijest o prvom coaching treningu.

Želimo vam koristan i ugodan boravak na ovim stranicama,

 

Ćiro Blažević Team